MAXOMORRA

Maxomorra is een Zweeds merk, in 2008 opgericht door Johan Ström. Zijn doel was om een leuke, lekker zittende en duurzame kledinglijn op te zetten. “voor leuke en verantwoord geproduceerde kleding hoeft niet persé de hoofdprijs te worden betaald” vond Ström. 20 collecties later bewijst hij zijn gelijk, Maxomorra wordt in meer dan 30 landen verkocht. De alsmaar groeiende populariteit laat zien dat er vraag is naar ecologische en hippe kinderkleding tegen een betaalbare prijs.

Sinds 2013 is Maxomorra de trotse drager van het GOTS certificaat. Trots omdat dit keurmerk zeer streng is en aan nog geen handvol kinderkledingmerken in Europa is uitgereikt! Organic wordt vaak geassocieerd met een hoger prijskaartje, maar Maxomorra neemt op dat gebied eveneens het voortouw. Het prijsniveau van de gehele kledinglijn ligt steevast onder die van concurrentie in het middensegment.

 

NAPERONUTTU

Naperonuttu is een Fins merk gestart met zijn eigen productie in 2009. Hun motto:  KIDS SHOULD BE KIDS. Ze verkopen zowel kleren als stoffen. Al hun kleren zijn gemaakt van hoge kwaliteits stretch-en jersey-stoffen. De kleding wordt gemaakt in Europa.

 

TOOTSA MACGINTY

Is een relatief nieuw (2011) merk uit het Verenigd Koninkrijk, dat heel bewust kleding maakt die zowel door jongens als meisjes kunnen worden gedragen. Unisex kleding dus. De kleren zijn stijlvol, leuk, praktisch, slijtvast en hebben een hoge kwaliteit. Dit jonge trendy merk heeft in 2015 dan ook een aantal awards gewonnen in het Verenigd Koninkrijk.

 

NOESER

nOeser is afkomstig uit Nederland en biedt je kind originele, biokatoen kleding en staat voor “be nutty, be nice”. We zeggen “be nutty”, omdat nOeser van ”gekkigheid” houdt. In nOeser prints zit daarom altijd een knipoog of een fun detail. We zeggen “be nice”, want nOeser doet graag “goed”. We werken met biologisch katoen, produceren in Europa én verlenen uitstekende service aan onze klanten. Daarom willen moeders nOeser voor hun baby!

 

PEEPS

Annelies Muysewinkel, dertiger, mama van 2 schattige kids, goedlachs, lesgeefster, verslaafd aan stoffen en aan haar naaimachine. En ja hoor,  daarbuiten heeft ze ook nog een job.  Sinds haar zevende gepassioneerd door het naaien. Haar oma die haar stap voor stap de kneepjes van het vak leerde. De naaimicrobe heeft haar te pakken.

Zelf uitgekozen stoffen die comfortabel zitten voor actieve kinderen met een lust voor het leven. Uniek, handgemaakt, met oog voor detail! In beperkte oplagen enkel bij Apekoe! verkrijgbaar. 

Echt 100% puur Belgisch!