Homeparty

Zin in een gezellige avond met jouw vriendinnen ? Maak een afspraak en wij verzorgen een leuke homeparty voor jullie !

Contacteer ons via onderstaand formulier

Apekoe!

Hippe, trendy en betaalbare kinderkleding.

Neem een kijkje in onze collectie

Apekoe’s homeparty! 

Hou je ervan om je kinderen net als jezelf mooi aan te kleden? Ontbreekt de tijd je om met je kinderen te gaan shoppen? Met kinderen die daar helemaal geen zin in hebben?  We kennen het allemaal! Dan mag de Apekoe’s homeparty bij jou thuis echt niet ontbreken! Wij komen heel graag tot bij jou en maken er een gezellige shopavond van!

Gezellig samenkomen met andere mama’s en in alle comfort van thuis uit kan je alle kinderkleding voelen, zien, beleven,… kortom je kan de producten uitgebreid bekijken.

– Nodig 8 leuke gasten uit die graag hun zoon en/of dochter in mooie kleurrijke kleertjes dompelen (in een straal van ongeveer 25 km rondom Gent)

– Zorg voor ruimte waar we kledingrekken kunnen plaatsen om onze collectie tentoon te stellen.

            – 10 % korting voor de gastvrouw van de totale verkoop van die avond! 

Alle producten die we meebrengen naar de homeparty kunnen onmiddellijk betaald (cash) en meegenomen worden. De andere producten kunnen via overschrijving betaald worden en worden de eerstvolgende werkdag na ontvangst van de betaling verzonden.

Krijg je na het lezen van dit alles zin in een onvergetelijke apekoe!-homeparty? Laat het ons weten via het onderstaande formulier. Tot gauw! 

Homeparty